Steve Jobs by Zoltán Géczi

Steve Jobs

By Zoltán Géczi

  • Publication Date: 2013-11-29
  • Genre: Biographies & Memoirs
3.5 Score: 3.5 (From 23 Ratings)

Book Synopsis

A kiadványban szakírók, IT- és médiaszakértők, újságírók foglalják össze Steve Jobs pályafutásának és az Apple történelmének legfontosabb fejezeteit, illetve megszólal Steve Jobs egyik volt kollégája is, aki 1990 és 1994 között dolgozott együtt az Apple alapítójával. A kiadó szándéka szerint a korabeli interjúk és médiaszereplések anyagait is feldolgozó kötet változatos és érdekfeszítő portrét rajzol az IT korszak ikonjáról.
Steve Jobs (1955–2011) küldetésének érezte, hogy megváltoztassa a világot. Intellektusa és megalkuvásra képtelen természete, vezetői és üzleti képességei segítségével a földkerekség egyik legnagyobb vállalatává tett egy kaliforniai garázscéget. Emberközpontú technológiát, mindenki által használható eszközöket alkotott, és a digitális kor ikonjává vált. Úgy élte az életét, hogy távozása után is örökre köztünk maradjon, mint az információs társadalom farmernadrágos prófétája.

Popular searches in Biographies & Memoirs Books : Read online Steve Jobs by Zoltán Géczi, Steve Jobs Zoltán Géczi PDF EBOOK download, Steve Jobs Zoltán Géczi epub iphone download, Steve Jobs Zoltán Géczi AUDIOBOOK play, Steve Jobs by Zoltán Géczi EPUB ebook reader, Steve Jobs book review , Download Zoltán Géczi's book MOBI, free ebook apk , Steve Jobs book discussion forum, Steve Jobs Zoltán Géczi zip rar ebook file, Biographies & Memoirs

Latest User Reviews

  • 😖(confused)

    1
    By Smoch fan
    What the hell do all of those symbols mean

Comments