Mit liv som Elkjær by Preben Elkjær & Peter Sloth

Mit liv som Elkjær

By Preben Elkjær & Peter Sloth

  • Publication Date: 2013-06-28
  • Genre: Biographies & Memoirs

Book Synopsis

Preben Elkjær var verdens bedste angriber i midten af 1980’erne, og han er stadig en af de mest populære sportsstjerner, Danmark nogensinde har haft. En gavflab med glimt i øjet og mål i støvlerne. Eller som det hed i motivationen, da Elkjær blev optaget i idrættens Hall of Fame: En farverig og atypisk angriber, som med sin uortodokse stil og sin fandenivoldskhed kunne lave mål, der var i strid med al fodboldlærdom. 
I denne biografi fortæller Preben Elkjær selv historien om sin imponerende karriere – fra ungdomsårene i København til det professionelle eventyr i FC Köln, FC Lokeren og ikke mindst Hellas Verona, hvor han var med til at vinde et sensationelt italiensk mesterskab. Elkjær beretter naturligvis også om de gyldne år med dynamit-landsholdet, et eventyr som kulminerede under EM i Frankrig 1984 og VM i Mexico i 1986. 
Preben Elkjærs selvbiografi, som er skrevet i samarbejde med Peter Sloth, er en nostalgisk og underholdende historie, der genopfrisker minderne fra de fodboldglade 80’ere, men det er også en ærlig og holdningsbaseret beretning om bagsiden ved professionel fodbold. Til inspiration for alle tilhængere af offensiv, fræk og fantasifuld fodbold, som Elkjær var en fornem eksponent for.
Om forfatteren
Peter Sloth, født 1974, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2004 efter praktikophold på Ekstra Bladet fra 2001-2003. Har arbejdet på Ekstra Bladets sportsredaktion siden endt uddannelse. Har skrevet så forskellige bøger som ’Side 9 Pigen 2002’ (2002), ’Spindoktor’ (sammen med Billy Adamsen, 2005), ’Matador – hvedagshistorie 1929-1947’ (sammen med Lise Nørgaard, 2006) og ’Chefen. Historien om Morten Olsen’ (sammen med Steen Ankerdal og Kurt Lassen, 2009). Har endvidere været medforfatter på en række fanbøger om FC København, Brøndby, AaB, AGF og OB (2002).

Popular searches in Biographies & Memoirs Books : Read online Mit liv som Elkjær by Preben Elkjær & Peter Sloth, Mit liv som Elkjær Preben Elkjær & Peter Sloth PDF EBOOK download, Mit liv som Elkjær Preben Elkjær & Peter Sloth epub iphone download, Mit liv som Elkjær Preben Elkjær & Peter Sloth AUDIOBOOK play, Mit liv som Elkjær by Preben Elkjær & Peter Sloth EPUB ebook reader, Mit liv som Elkjær book review , Download Preben Elkjær & Peter Sloth's book MOBI, free ebook apk , Mit liv som Elkjær book discussion forum, Mit liv som Elkjær Preben Elkjær & Peter Sloth zip rar ebook file, Biographies & Memoirs

Comments