Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) by J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth

Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve)

By J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth

  • Publication Date: 2016-10-25
  • Genre: Theater

Book Synopsis

Jack Thorne-nak J. K. Rowling, John Tiffany és Jack Thorne új története alapján írt színdarabja, a Harry Potter és az elátkozott gyermek a Harry Potter-sorozat nyolcadik része, egyszersmind az első, színpadon bemutatott hivatalos Harry Potter-történet. A darab ősbemutatójára 2016. július 30-án a londoni West Enden került sor.
Harry Potter élete sosem volt könnyű - és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskolás korú gyermek apjaként kell helyt állnia.

Miközben Harry a múlttal viaskodik, ami nem hagyja magát eltemetni, legkisebb fiának, Albusnak meg kell küzdenie a rákényszerített családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a nyugtalanító ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy sötétség néha egészen váratlan helyekről támad.

Popular searches in Theater Books : Read online Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) by J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth, Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth PDF EBOOK download, Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth epub iphone download, Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth AUDIOBOOK play, Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) by J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth EPUB ebook reader, Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) book review , Download J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth's book MOBI, free ebook apk , Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) book discussion forum, Harry Potter és az elátkozott gyermek - Első és második rész (A színházi próbák szövegkönyve) J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne & Tamás Boldizsár Tóth zip rar ebook file, Theater

Comments