A marsi by Andy Weir

A marsi

By Andy Weir

  • Publication Date: 2015-10-31
  • Genre: Sci-Fi & Fantasy

Book Synopsis

Hat nappal ezelőtt Mark Watney az elsők között érkezett a Marsra. Most úgy fest, hogy ő lesz az első ember, aki ott is hal meg.

Miután csaknem végez vele egy porvihar, ami evakuációra kényszeríti az őt halottnak gondoló társait, Mark a Marson ragad. Még arra is képtelen, hogy üzenetet küldjön a Földre, és tudassa a világgal, hogy életben van - de még ha üzenhetne is, a készletei elfogynának, mielőtt egy mentőakció a segítségére siethetne.

Bár valószínűleg úgysem lesz ideje éhen halni. Sokkal valószínűbb, hogy még azelőtt vesztét okozzák a sérült berendezések, a könyörtelen környezet vagy egyszerűen csak a jó öreg „emberi tényező".

De Mark nem hajlandó feladni. Találékonyságát, mérnöki képességeit és az élethez való hajthatatlan, makacs ragaszkodását latba vetve, rendíthetetlenül állja a sarat a számtalan leküzdhetetlennek tűnő akadállyal szemben. Vajon elegendőnek bizonyul-e leleményessége a lehetetlen véghezviteléhez?

Popular searches in Sci-Fi & Fantasy Books : Read online A marsi by Andy Weir, A marsi Andy Weir PDF EBOOK download, A marsi Andy Weir epub iphone download, A marsi Andy Weir AUDIOBOOK play, A marsi by Andy Weir EPUB ebook reader, A marsi book review , Download Andy Weir's book MOBI, free ebook apk , A marsi book discussion forum, A marsi Andy Weir zip rar ebook file, Sci-Fi & Fantasy

Comments